Bier brauen/destillieren

Bier brauen und destillieren sind eine große Herausforderung beim Mischen, da oft große Volumina hergestellt werden. Die High-Shear-Aktion von Silverson Mischern dispergiert leicht Filterhilfsstoffe, Schaumbildungsverhinderungspulver, Fischleim-Klärstoffe und andere Pulverstoffe und reduziert dadurch die Mischzeiten erheblich.

Silverson ist erfreut sein Fachwissen mit Ihnen zu teilen. Unten finden Sie mehr Informationen über spezielle Anwendungen.


Applikationsberichte


  • Dispersion of Beer Foam Head Retaining Agents

    Ingredients such as propylene glycol alginate (PGA) may be added to beer to stabilize the foam head and to aid resistance to breakdown of foam in the…

  • Dispersion of Filter Aid Powders

    Before racking into containers most beer, particularly lager, is filtered to remove yeast and other solid matter in suspension. This reduces the…

  • Preparation of Isinglass Finings

    Lager beer is brewed using “bottom fermenting” yeast which sinks during fermentation. A storage period follows to ensure all the yeast has sunk to…

  • Production of Cream Liqueurs

    Cream liqueurs are an emulsion of cream with an alcoholic spirit such as brandy, whisky, vodka, etc. Which may be in highly concentrated form.

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